Vi tilbyder Danmarks mest populære Chilloutbag. Hos Chilloutbag fremstiller vi selv vores eget brand i samarbejde med anerkendt systue som har over 50 medarbejdere der dagligt fremstiller Chilloutbag under gode vilkår for de ansatte på fabrikken.

Chilloutbag.dk

Vi er et firma i København som helst vil have en finger med i spillet, så vi samtidig kan stå 100% indenfor vores produkter. Vi har fokus på design og ikke mindst kvalitet, så du får optimal glæde af din nye Chilloutbag. Vi fremstiller løbende Chilloutbag i forskellige farver, så der altid vil være en model og farve der passer til dig og dit behov. Vi har specialiseret sig i salg på nettet, og er nok den største udbyder af disse populære Chilloutbag i Norden.

Guma Gruppen ApS

Chilloutbag ejes af Guma Gruppen ApS som driver andre populære webshops indenfor sport og udendørs udstyr. Du kan derfor altid forvente god service, top kvalitet, garanti, hurtig levering samt support på alle hverdage. Du kan trykt og sikkert købe din nye Chilloutbag i vores webshop. Du er altid velkommen til at kontakte os på alle hverdage ml. 10.00 – 14.00

Hvorfor vælge en chilloutbag?

Alle vores bags bliver kvalitets tjekket inden afsendelse fra vores fabrik i udlandet. Alle bags har forbedret dobbelt syninger, materialer og holdbarhed. Derfor vil Chilloutbag altid være et bedre produkt end andre lignende produkter.

Chilloutbag.dk
Industrigrenen 21
2635 Ishøj